Echi Åberg & Kerstin Torssell

  • 2018-02-19

Konstnärer på allé

I vår festsal hittar ni verk av konstnären Echi Åberg.

 

 echiBrids  copyr xperimental -  just because 1 xperimental - just because 3

Echi Åberg –  experimenterar oftast med sitt sätt att måla och med motivvärlden som hela tiden är föränderlig och utvecklande. Jobbar mest med måleri, en del med metall och trä. Echi deltar också i olika konstprojekt i omgivningen.

Är medlem av KRO ( konstnärernas riksorganisation) KKV( konstnärernas kollektivverkstad )Grafik i Malmö, BUS och Street art Österlen. 

Hennes atelje och hennes Galleri Anima ligger i Kivik. Mer om Echi och hennes arbete finns att läsa på hemsidan www.galleryanima.net.

 

 

I vårt café hänger målningar av Kerstin Thorsell
kerstin

 

Jag vill att mina bilder ska förmedla glädje, skönhet och det oförutsägbara. Vissa motiv fångar jag från verkligheten, andra uppstår enbart från min lust att skapa. Jag strävar efter att fånga djup och stämning i mitt måleri, låta färgerna skapa sina egna vägar, genom olika lager, och tekniker, växer bilderna fram. En målning ska ha många djup, och ge betraktaren fri tolkning.                                                                                                                  Jag började måla år 2007, har gått olika kurser i akvarell och oljemålning. Jag har deltagit i en rad utställningar tillsammans med andra konstnärer, och har även haft många egna. Flera utställningar har varit jurybedömda.    Under påsken ställer jag även ut tillsammans med konstföreningen ”Öppna Sinnen” som har sin samlingsutställning på Solsäter, Räng Sand, samt hemma i mitt galleri, Östra Grevie.

Övriga utställningar 2018:
Kunsthuset Anneborg, Danmark 12/3-2/4
Alfa Laval, Lund 3/4-27/4
Gallerian, Höllviken 1/6-30/6
Galleri Stallet, Falsterbo 16/6-21/6
Svenska kyrkan New York 15/9-14/10