21-24 Maj på AlléVälkomna till oss på Allé och årets matrunda 2020.

Precis som föregånde år dukar vi upp vår sparrisbuffé den 21-24 Maj mellan kl 12-15. Vi har även komponerat en kvällsmeny med sparris den 22 Maj som kan bokas från kl 18.                              Vårt Café och butik öppet mellan kl 12-17 hela helgen.                                                              Boka bord på alle@alle.se eller ring oss på 0414-71444. 

På Allé samarbetar vi gärna med lokala leverantörer och under Matrundan finns Bedstekilde på plats fre-sön mellan 13-16 och visar deras vin och cider. Läs mer om dem på  bedstekilde.se .

 

Sparrisbuffe dagtid. 21-24 Maj kl 12-15

 

All sparris kommer från Österlen sparris i Skillinge

Kokt grön och vit sparris med 64 graders ägg och brynt smörhollandaise                                      Kokt sparris med saltrostade hasselnötter och lagrad balsamico                                                   Omelette med sparris, körvel, citron och rökt rapsolja                                                                Allés varmrökta lax med ramslökmajonnäs och picklad fänkål                                                 Spickeskinka med tomat & örtvinägrette                                                                                   Tupp med sparriskräm, saltrostad potatis och rört citronsmör                                                    Rygg från rapsgris med äppelchutney och sparris                                                                          Vår äppelrökta torsk med sparrisvinägrette Endivesallad med inkokt sparris och parmesan Vildsvinsskinka                                                                                                                      Picklad sparris Kokt skinka med sparrischutney                                                                      Trädgårdssallad med råhyvlad sparris Surdegsbröd med smör                                                           Sött avslut

Vit sparrismousse på yoghurt och citron, serveras med rabarberkompott, havrecrunch                  Pris 575 kr 

 

Sparrismenyn kväll från kl 18 den 22/5.

Grillad vit sparris med löjromshollandaise                                                                            

Pocherat ägg med sparris crudité sparris skum                                                                            och krispig sidfläsk

Confiterad Lax med grön och vit sparris,                                                                    jungfruvinigrett och forellrom.

Kalvstek med grön sparris , ramslök,                                                                                 bondbönor och burreblanc

Mousse på vit sparris,                                                                                                           havre och rabarberkompott.

Pris 675 kr

På Allé samarbetar vi gärna med lokala leverantörer och under Matrundan finns Bedstekilde på plats fre-sön mellan 13-16 och visar deras vin och cider. Läs mer om dem på  bedstekilde.se .