21-24 Maj på AlléVälkomna till oss på Allé och årets matrunda 2020.

Precis som föregånde år dukar vi upp vår sparrisbuffé den 21-23 Maj mellan kl 12-15. Vi har även komponerat en kvällsmeny med sparris den 22 Maj som kan bokas från kl 18.                              Vårt Café och butik öppet mellan kl 12-17 hela helgen.                                                              Boka bord på alle@alle.se eller ring oss på 0414-71444. 

På Allé samarbetar vi gärna med lokala leverantörer och under Matrundan finns Bedstekilde på plats 22,23 Maj mellan 13-15 och visar deras vin och cider. Läs mer om dem på  bedstekilde.se .

 

Sparrisbuffe dagtid. 21-23 Maj kl 12-15

All sparris kommer från Österlen sparris i Skillinge

Kokt grön och vit sparris med 64 graders ägg och brynt smörhollandaise Kokt sparris med saltrostade hasselnötter och lagrad balsamico Omelette med sparris, körvel, citron och rökt rapsolja                   Allés varmrökta lax med ramslökmajonnäs och picklad fänkål                                                 Spickeskinka med tomat & örtvinägrette Tupp med sparriskräm, saltrostad potatis och rört citronsmör Rygg från rapsgris med äppelchutney och sparris Vår äppelrökta torsk med sparrisvinägrette Endivesallad med inkokt sparris och parmesan Vildsvinsskinka Picklad sparris Kokt skinka med sparrischutney. Trädgårdssallad med råhyvlad sparris Surdegsbröd med smör.

Sött avslut

Vit sparrismousse på yoghurt och citron, serveras med rabarberkompott, havrecrunch                  Pris 575 kr 

 

Sparrismenyn kväll från kl 18 den 22/5.

Grillad vit sparris med löjromshollandaise Pocherat ägg med sparris crudité sparris skum               och krispig sidfläsk

Confiterad Lax med grön och vit sparris, jungfruvinigrett och forellrom.Kalvstek med grön sparris , ramslök, bondbönor och burreblanc.

Mousse på vit sparris, havre och rabarberkompott.

Pris 675 kr

På Allé samarbetar vi gärna med lokala leverantörer och under Matrundan finns Bedstekilde på plats fre-sön mellan 13-16 och visar deras vin och cider. Läs mer om dem på  bedstekilde.se .