MATCAFÉ & BUTIK Öppet fredag - söndag 11-16, Köket stänger kl 15Matcafé & butik

ÖPPET JUNI  

Fredag - Söndag (köket stänger kl 15) 

Midsommarafton endast öppet för hotellgäster !  

Lördag 25/6 12-16

Söndag 26/6 12-16 

 

ÖPPET JULI 

Torsdag - Söndag 12-16, (köket stänger 14:30) 

Matcafét och butiken håller öppet och uteserveringen är framställd. Passa på att ta en promenad längs havet eller en cyckeltur innåt landet innan ni rullar ner för Allén för att njuta en god måltid. Matcafét erbjuder många goda hemlagade rätter. Vi satsar på råvaror från närliggande gårdar och köper säsongens bästa. Vår hemrökta lax och våra Svinabergare är numera klassiker. Vill ni ta med er mat hem så går det att beställa någon av våra Picknick alternativ. 

Vi tar inte bordsbokningar i matcafét  om ni är ett litet sällskap. Är ni fler än 8 personer kan vi reservera ett bord åt er och då vill vi gärna veta vad ni önskar äta.

Maila er förfrågan till alle@alle.se, ange ett mobilnummer så ringer vi upp för att lyssna av era önskemål och komma med ett bra förslag. Uteserveringen är på plats och det finns gott om platser. Har ni frågor eller vill boka picknick eller take away skicka ett mail på alle@alle.se