Kom förbi på en fika, njut en god måltid, eller ta något svalt att dricka.

Matcaféets meny består av varierande rätter, vi jobbar så långt det går med närproducerade säsongsråvaror. Vi erbjuder smörrebröd, sallader, varmrätter, hembakt bröd och härliga bakverk. Våra glaserade revben, hemrökta lax och Svinabergare är moderna klassiker på Allé.

Butiken är påfylld med många fina saker. I vår butik hittar du allt möjligt roligt från handstöpta ljus, till burkar med delikatesser, kryddor, oljor och bra köksprylar. Vi uppdaterar ständigt med fina produkter som passar utmärkt till hemmet och det dukade bordet.

JULI TORSDAG - SÖNDAG - Matcafé 12-14:30 - Butik 12-16, det går fint att ta en fika fram tills butiken stänger. MÅNDAG - ONSDAG Endast öppet för hotellgäster.

Vi jobbar efter säsong och uppdaterar ständigt vår meny. Ibland tar en rätt slut och ersätts av en ny. Välkomna in o njuta av en god måltid! Vi tar inte bordsbokningar om ni är ett litet sällskap. Är ni fler än 8 personer kan vi reservera ett bord åt er och då vill vi gärna veta vad ni önskar äta. Uteserveringen är på plats och det finns gott om platser. Har ni frågor skicka gärna ett mail på alle@alle.se, skriv ert telefonnummer så vi lätt kan nå er så återkommer vi inom kort.

Perfekt till utflykten

Vi har olika picknickerbjudanden som vi döpt efter våra favoritutflyktsmål.
STENSHUVUD - Surdegsmacka
Perfekt att ta med på vandringen eller cykelturen
Matig macka fylld med någon av våra goda alternativ.
Välj mellan Lax, kyckling eller vegetarisk alla serveras med goda grönsaker från Österlen
125 kr/person

KNÄBÄCK - En matig sallad
Serveras upplagd i skål med bla. bladsallad, grillade grönsaker & ägg från Farmors lycka. Ni väljer mellan varmrökt lax, kyckling eller vegetarisk, allt toppat örter från trädgården. Surdegsbröd och smör
165 kr/person

Köp till träbestick & servett 10 kr
Köp till Småkaka & Kaffe till din termosmugg 65 kr

Är ni fler än 5 personer behöver vi er beställning senast kl 16 dagen innan maila på alle@alle.se eller ring oss på 0414-714 44
Vi har kylbag till utlåning 100 kr i depositionsavgift.