Kom förbi på en fika, njut av en god lunch, eller något svalt att dricka.

Matcafét håller stängt november månad! Matcaféets meny består av varierande rätter, vi jobbar så långt det går med närproducerade säsongsråvaror. Vi erbjuder bland annat smörrebröd, sallader, hembakt bröd och härliga bakverk. Vi tar inte bordsbokningar på lunchen. Vi har gott om platser ute, nu när vädret är ruggigt öppnar vi in till festsalen där ni sitter varmt och skönt.

Butiken håller stängt i november och laddas med roliga julklappar och godsaker. Varmt välkomna i december. I vår butik hittar du allt möjligt roligt från handstöpta ljus, till burkar med delikatesser, kryddor, oljor och bra köksprylar. Vi uppdaterar ständigt med fina hantverksprodukter som passar utmärkt till hem och present.

November är butik & matcafé stängt!

Vi jobbar efter säsong och ändrar vår meny allteftersom. Vissa dagar har vi pop-up erbjudanden. Välkomna in o njuta av en god måltid! Har ni frågor eller vill boka picknick eller take away skicka ett mail på matcafe@alle.se

Perfekt till picknicken

Vi har olika picknickerbjudanden som vi döpt efter våra favoritutflyktsmål och ni får gärna låna en praktisk kylväska. Beställ minst en dag i förväg på matcafe@alle.se
Haväng
Ett potpurri – något från havet, något från köttriket och något från den gröna världen. Exempelvis spenatpaj, spickeskinka, Svinabergare, rökta tomater, Allés rökta lax, potatissallad, surdegsbröd och smör.
265 kr/person

Stenshuvud
Ett urval av tre sorters smakrika smörrebröd och
ett härligt bakverk.
175 kr/person.

Knäbäck
Veckans sallad – en matig med exempelvis äppelrökt torsk, marinerad kyckling eller helt vegetarisk. Surdegsbröd, smör och en småkaka.
187 kr/person