TypeO flyttar in

Mellan den 21 juli och den 4 augusti flyttar den skånska designbyrån TypeO in hos oss på AlléSedan urminnes tider har Österlen på Skånes sydöstra spets varit en samlingsplats för konstnärer och kreatörer. Det speciella ljuset och de magiska omgivningarna innebär än i dag en stark dragningskraft, tillsammans med den rådande lätt bohemiska och tillbakalutade stämningen.

För att fira den unika plats som Österlen är, bjuder vi in till ett par härliga sommarveckor när Skåne är som vackrast. Mellan den 21 juli och den 4 augusti flyttar den skånska designbyrån TypeO in hos oss på Allé. De tar tillfälligt över vår korsvirkeslada som stöps om till en inspirerande och platsspecifik utställning med design, konst och hantverk. Lokalen intill blir pop-up butik där ett antal handplockade varumärken finns representerade.

Detta är TypeO

TypeO är en e-handelsbutik med handplockad inredningsdesign, med betoning på ovanliga objekt i små upplagor, där kvalitet och unikitet står i centrum. TypeO är en designstudio som skapar inredningskoncept för kommersiella och privata miljöer och arbetar med kommunikation och content för nischvarumärken.

Kontakta oss ifall du har frågor.
Har ni inte fått något svar inom ett dygn, vänligen kontakta oss via telefon

Vi hör av oss till dig inom kort.

Företag


Namn *


E-post *


Telefon *


Speciella önskemål:

Anti-spam fråga

7+4= *

*