Skördetid i paradiset

- en exlusiv upplevelse för alla sinnenNjut av vackra Österlen i skördetid med ett spännande program och vällagad mat i vacker miljö.

PROGRAM

Den spännande dagen startar med frukost på Kiviks Musteri. Här får vi också provsmaka olika sorters honung. Vi får en inblick i binas fantastiska värld och varför bin och insekter är så viktiga för äppelodlaren.

Med traktor och vagn tar vi oss upp över åsen till välrenommerade Allé på Österlen, där krögaren Eva Thuresson i Svinaberga serverar en höstig lunch med mustiga smaker. Kaka och kaffe på det så klart! 

Färden går vidare till det lilla musteriet mitt i äppelodlingen – Rörumsro – där mustbonden Elisabeth Knöppel berättar om hur drömmen om det lilla musteriet blev verklighet. Väder och vind, jordmån, äppelsort och mognadsgrad på äpplet påverkar smaken och allt detta får vi uppleva i Elisabeths mustprovning. Mätta och belåtna får vi åka buss tillbaka till Kiviks Musteri på små landsvägar
kantade med pittoreska små hus och vackra vyer över havet. För den som så önskar finns det möjlighet att avsluta dagen med en god kopp kaffe med äppelkaka och vaniljsås på Kiviks Musteri.
 
DATUM Lördag 3/10 kl. 10-15

PRISER 795 kr/person Kiviks Vänner* pris 695 kr/person

BOKA & BETALA

www.kiviksmusteri.se +46 414-719 30

 


* Kiviks Vänner är Kiviks Musteris kundklubb. Vill du bli medlem? Maila till: gilla@kiviksmusteri.se
Kiviks Musteri, Karakåsvägen 45, 277 35 Kivik • +46 414-719 00 • kiviksmusteri.se

Kontakta oss ifall du har frågor.
Har ni inte fått något svar inom ett dygn, vänligen kontakta oss via telefon

Vi hör av oss till dig inom kort.

Företag


Namn *


E-post *


Telefon *


Speciella önskemål:

Anti-spam fråga

5+5= *

*