Vinprovning med KruishofAllé bjuder in till en unik afton med Kruishof vin och en s k vertikal vinproving!

Välkommen att njuta av unika viner, fantastisk mat och förkovring i vinets mystik. Provning med presentation startar kl 17.00 och efterföljs av en måltid komponerad av Allé.

Meny;

Förrätt

Havskräftsoppa med västerbottentarte

Varmrätt

Hjortstek med gräddkokt brysselkål, svamp och sotad lök serveras med potatisfondant med örter, hasselnötter och brynt smör.

Dessert

Pain Perdu med plommon och vaniljglass

 

Pris 795 kr (exlusive dryck till maten)

Boka plats genom att maila intresse på alle@alle.se

 

Vingården
Kruishof är en vingård belägen nära vinområdet Swartland i Cape Winelands, Sydafrika, där det odlats vin i över 200 år.
Kruishofvinerna är typiska för det hyllade Swartlandområdet, där dom bästa shirazvinerna i Sydafrika produceras. Druvorna odlas ekologiskt och handplockas, vilket ger små men smakrika skörder. Vinet görs med största omsorg för att få fram ett generöst och elegant vin med stor personlighet. Det tillverkas, lagras på ekfat och tappas på flaska på ett och samma ställe. Resultatet blir ett enastående tilltalande och smakrikt vin.

Vertikal provning: Samma vin från olika årgångar.
Var med och prova samma vin men från fem olika årgångar. Nu kan du upptäcka och jämföra nyanser, smaker och skillnader mellan varje årgång, som återspeglar de gångna årens väder, temperaturen vid tidpunkt för skörd, samt andra faktorer som gör varje årgång unik med egen karaktär. Vid en vertikal provning har du också möjlighet att smaka hur vinet utvecklas över tid; ett unikt tillfälle att djupdyka in i ett vins historia.
Vi kommer att prova fem olika årgångar (2013-17) tillsammans med producenten som leder provning och som kommer att berätta mer om vinet, gården och vinlandet Sydafrika.

Hjärtligt välkomna!

Kontakta oss ifall du har frågor.
Har ni inte fått något svar inom ett dygn, vänligen kontakta oss via telefon

Vi hör av oss till dig inom kort.

Företag


Namn *


E-post *


Telefon *


Speciella önskemål:

Anti-spam fråga

7+5= *

*