Konst på Allé på ÖsterlenKONSTVISNING LÖRDAGEN DEN 26/6 kl 14-16.

 

Under våren och sommaren kommer Lise Lundgren och Anne Looström ställa ut sin konst i vår festsal. Välkomna in!

 

Lise Lundgren. 

Jag är skåning som delar min tid mellan storstan och landet. Är bosatt i såväl Stockholm som Stora Herrestad utanför Ystad. Inspirationen hämtar jag ofta från det skånska landskapet, men även från trädgårdar och stadsmiljöer. Ett skissat motiv från naturen kan ge mig inspiration att utveckla ett landskap i fågelperspektiv eller en abstraktion av ett pilträd. Jag arbetar framförallt med grafik och måleri.

 

Anne Looström.

Jag är bosatt bosatt på Österlen, omgiven av det öppna landskapet.

Min inspiration får jag oftast från naturen, ljusets skiftningar under dagen och under årstiderna, liksom från alla de färger som omger oss.  Färgernas olika pigment bidrar också till inspirationen. Akvarellen väckte min nyfikenhet men emellanåt har jag även lockats av såväl olja som tempera.

 

Kontakta oss ifall du har frågor.
Har ni inte fått något svar inom ett dygn, vänligen kontakta oss via telefon

Vi hör av oss till dig inom kort.

Företag


Namn *


E-post *


Telefon *


Speciella önskemål:

Anti-spam fråga

7+2= *

*