Jag söker en entusiastisk kock med ett stort matintresseAllé står inför en nysatsning och behöver dig med erfarenhet och kunnande och som gillar att ta eget ansvar. Det är en omväxlande kockroll med nära kundkontakt på en av Österlens få åretrunt öppna ställen. Tjänsten är till stor del förlagd till dagtid och passar troligvis dig som skulle vilja landa i ett sammanhang där du blir en viktig del i vårt tighta team.

Jag heter Eva Thuresson, är krögare och startade Allé 2002. Idag är Allé en väl etablerad restaurang med café och deli på Österlen. Vår resa har inte varit spikrak men ständigt målinriktad och färgad av nyfikenhet, entusiasm och glädje. Allé inriktar sig främst på olika arangemang, säsongsteman och catering, det bidrar till att vi kan vara flexibla och anpassa verksamheten utifrån säsonger och kundbehov. Vi lagar allt från grunden och sätter högt värde vid att servera våra gäster mat som bottnar i en tradition samtidigt som den ska upplevas som nydanande utan att kännas överarbetad.

Vi huserar i en stor ombyggd trelängad gård, högt belägen i Svinaberga strax söder om Kivik på det vackra Österlen. Det är också i dessa trakter jag har mina rötter, så den lokala förankringen är central för oss, både vad det gäller gäster och leverantörer. Caféet har en flexibel meny av varierande lättare rätter, härliga bakverk och smörrebröd. 

Nu tar Allé nästa steg på sin resa och vi arbetar just nu med att ta ett helhetsgrepp, både kring verksamheten och organisationen men också utifrån Allé som varumärke. Vi har bl a definierat tre emotionella värden som jag vill att Allé ska genomsyras av. De är; förfinat enkel, varmt välkomnande och engagerat entusiastisk. Jag vill att vi som arbetar på Allé, våra gäster, kunder och leverantörer ska uppleva och känna dessa egenskaper när man kommer hit eller har med oss att göra. Anledningen till att vi gör hela detta arbete är för att jag vill förtydliga och förfina vad Allé är och framgent ska stå för. Vi går snabbt in i högsäsongen nu och du är välkommen så fort som möjligt för att kunna komma in i rollen som kock hos oss på Allé.

Eva Thuresson Krögare på Allé

Du skickar din ansökan till mig på eva.thuresson@alle.se

 

Kontakta oss ifall du har frågor.
Har ni inte fått något svar inom ett dygn, vänligen kontakta oss via telefon

Vi hör av oss till dig inom kort.

Företag


Namn *


E-post *


Telefon *


Speciella önskemål:

Anti-spam fråga

2+6= *

*