PAP Pop-Up helgen 2-4 juli

Kom och träffa och handla direkt från talangfulla Anna Pyk på PAPHelgen 2-4 juli kl 12-15 kommer Anna hänga med oss på Allé på Österlen och ni kan handla direkt av henne. PAP Made in Sweden designer & tillverkar skinnprodukter hemma i Hyssna, Mark.

För drygt 12 år sedan startade Anna & Ulf Pyk varumärket PAP. Båda har tidigare arbetat i olika marknader, Anna i hästbranschen och Ulf med inredning men ändå med  stora nämnaren: Skinn. ”Vi ville arbeta med skinn som material, som vi anser är ett så hållbart material som möjligt, och att använda bara vegetabiliskt garvat skinn från ansvarsfulla garverier främst från Italien men även med svenska garverier.

STILRENT - HÅLLBART - UNIK_DESIGN - FORMSPRÅK - MATERIALVAL - MADE_IN_SWEDEN - ROUGH - ELEGANT - VEGETABILISKT GARVAT SKINN - EKOLOGISK_ÅTERANVÄND ULL

www.papsweden.se

Kontakta oss ifall du har frågor.
Har ni inte fått något svar inom ett dygn, vänligen kontakta oss via telefon

Vi hör av oss till dig inom kort.

Företag


Namn *


E-post *


Telefon *


Speciella önskemål:

Anti-spam fråga

6+6= *

*