ÖPPET APRILVåren är här!

Vi är laddade med energi och ser fram emot påskmat, konstrunda och vårvarma vindar.

April har matcafét & butik öppet fredag - söndag 12-16. Köket stänger kl 15.

Matcafét och butiken håller öppet och uteserveringen är framställd. Passa på att ta en promenad längs havet eller en cyckeltur innåt landet innan ni rullar ner för Allén för att njuta en god måltid. Matcafét erbjuder många goda hemlagade rätter. Vi satsar på råvaror från närliggande gårdar och köper säsongens bästa. Vår hemrökta lax och våra Svinabergare är numera klassiker. Vill ni ta med er mat hem så går det att beställa någon av våra Picknick alternativ. 

29 april Fredagsgott – en härlig kvällsmåltid med olika teman. Vi lagar mat efter vad säsongen har att erbjuda. Vi serverar alltid två rätter, ibland förrätt, förrättsplock / varmrätt, ibland varmrätt / dessert. Måltiden serveras Family Style,vilket för oss innebär att vi serverar såväl på tallrik som på fat och i skålar som ställs fram på bordet. Prisbild 315-345 kr beroende på vad skafferiet har att erbjuda.

Vi tar som alltid emot bokade sällskap både för konferens, fest och måltider övriga dagar i veckan. Skicka ett mail på alle@alle.se så hjälper vi er vidare i planeringen.  

Ha en fortsatt fin dag!

Kontakta oss ifall du har frågor.
Har ni inte fått något svar inom ett dygn, vänligen kontakta oss via telefon

Vi hör av oss till dig inom kort.

Företag


Namn *


E-post *


Telefon *


Speciella önskemål:

Anti-spam fråga

2+2= *

*