14 APRIL kl. 14 -18Maria Leinonen, stylisten som tog det hela ett steg längre och började skapa sin egen konst. Hon dras till det vackra, som många av oss gör, men det är de små detaljerna som fångar henne. Det där som få uppmärksammar eller tar sig tid att leta efter. I de abstrakta och insvepande målningarna Maria skapar är det detta betraktaren kan leta efter. Former, färger, ytor och känslor är ledande  uttryck i MARIA LEINONEN ART.

 

Hennes tavlor hänger stilsäkert uppe i showrooms och hem med den där extra känslan för detaljer. Inredningsvärlden har verkligen omfamnat hennes känsloliv i akryl. Maria uttrycker en stor tacksamhet för att hennes skapande fyller en funktion för andra. Om så bara för det vackra eller på djupare plan.

 

Framgångar som varit och pågår förädlas och utvecklas till framtiden. Allt firas som sig bör med glitter och bubblor.

 

Välkommen till MARIA LEINONEN ART. 

Kontakta oss ifall du har frågor.
Har ni inte fått något svar inom ett dygn, vänligen kontakta oss via telefon

Vi hör av oss till dig inom kort.

Företag


Namn *


E-post *


Telefon *


Speciella önskemål:

Anti-spam fråga

4+5= *

*