MATCAFÉ & BUTIK Öppet torsdag - söndagMatcafé & butik

 

 

ÖPPET AUGUSTI tom 14 augusti 

Matcafé 12 - 14:30 Torsdag - Söndag 

Butik 12 -16 Torsdag - Söndag
Det går fint att ta en fika, något att dricka och köpa av det som finns i vår
kyldisk fram tills butiken stänger. 

 Matcafét och butiken håller öppet och uteserveringen är framställd. Passa på att ta en promenad längs havet eller en cyckeltur innåt landet innan ni rullar ner för Allén för att njuta en god måltid. Matcafét erbjuder många goda hemlagade rätter. Vi satsar på råvaror från närliggande gårdar och köper säsongens bästa. Vår hemrökta lax och våra Svinabergare är numera klassiker. Vill ni ta med er mat hem så går det att beställa någon av våra Picknick alternativ. 

Vi tar inte bordsbokningar i matcafét  om ni är ett litet sällskap. Är ni fler än 8 personer kan vi reservera ett bord åt er och då vill vi gärna veta vad ni önskar äta.

Maila er förfrågan till alle@alle.se, ange ett mobilnummer så ringer vi upp för att lyssna av era önskemål och komma med ett bra förslag. Uteserveringen är på plats och det finns gott om platser. Har ni frågor eller vill boka picknick eller take away skicka ett mail på alle@alle.se

 

Kontakta oss ifall du har frågor.
Har ni inte fått något svar inom ett dygn, vänligen kontakta oss via telefon

Vi hör av oss till dig inom kort.

Företag


Namn *


E-post *


Telefon *


Speciella önskemål:

Anti-spam fråga

3+9= *

*