Vinnare av Simrishamns Arkitekturpris 2022Vi är stolta och glada över att ta emot Simrishamns kommuns Arkitekturpris 2022.

Under många år har vi samarbetat med Joakim Johansson på THAGE där vi tillsammans har skapat en miljö där våra gäster kan njuta av god mat och dryck och sedan 2021 ett gemytligt gårdshotell i fantastiska omgivningar med naturen inpå knuten.

Vårt fokus har varit att skapa en helhetsupplevelse för gästen och att ta tillvara den gemytliga känslan i gårdens historia. Vi ser fram emot att fortsätta denna resa tillsammans med THAGE och kommer under sommaren 2023 öka gårdshotellet med ytterligare sex rum.

Juryns motivering: ”Allé på Österlen, har stegvis skapat och utvecklat en unik helhetsupplevelse av mat, dryck och besöksmiljö genom en omsorgsfullt genomtänkt ombyggnad av de äldre gårdsbyggnaderna och med en stor känsla för detaljer, lokal modern design, platsen och den ursprungliga gårdsarkitekturen. Med den senaste ombyggnaden har gården fått ett tillskott med sju hotellrum som genom sin utformning berikar helhetsupplevelsen och visar stor respekt för den omgivande natur- och kulturmiljön.”

Vi önskar även säga ett stort tack till alla duktiga entreprenörer som har hjälpt till under resans gång; Erik på Elinstallatörerna på Österlen, Anton & Jens på Anderssons Åkeri & Entreprenad i Ravlunda, Viktor på Sjögrens VVS och Moa Lundström med färgsättningen i hotellrummen.

Kontakta oss ifall du har frågor.
Har ni inte fått något svar inom ett dygn, vänligen kontakta oss via telefon

Vi hör av oss till dig inom kort.

Företag


Namn *


E-post *


Telefon *


Speciella önskemål:

Anti-spam fråga

6+1= *

*