Allé

Konferens i Skåne

På Allé är kvaliteten lika med vårt varumärke.

Håll er konferens på Österlen i Skåne. En inspirerande och lugn miljö på landet. Vi har stor erfarenhet av att arrangera både små och stora konferensevenemang och hjälper dig gärna att skräddarsy ett passande program.

Vår ambition är en lyckad konferens på Era villkor.

Bör upplevas!

Heldagskonferens

Förmiddagskaffe med kaffe & delikata smörgåsar på hembakat bröd. Lunch med sallad, bröd, vatten/lättöl. Kaffe och bakverk.

Eftermiddagskaffe med något gott från vårt kök.

Pris 425 kr/ pers
Samtliga priser är exklusive moms.

Halvdagskonferens

Ankomst på förmiddagen med kaffe & delikata smörgåsar på hembakt bröd. Lunch med sallad, bröd, vatten / lättöl. Kaffe och bakverk.
alternativt
Ankomst till lunch med sallad, hembakat bröd, vatten/lättöl & kaffe och bakverk

Eftermiddagskaffe med något gott från vårt kök.

Pris 395 kr/ pers
Samtliga priser är exklusive moms.

Boka vårt skräddarsydda konferenspaket, en härlig mix av Österlen i Skåne.

Här får Ni chansen att kombinera Er konferens med teambuildande och rogivande aktiviteter. Ankomst på förmiddagen till kaffe och delikata smörgåsar på hembakat bröd. Guidad vandring i vår lummiga arkitektritade trädgård som innehåller såväl praktfulla blomster som ätbara örter och sallader. Konferera i lugn och ro innan vi dukar upp till lunch med sallad, bröd, vatten/lättöl. Kaffe och bakverk efteråt. En välkomponerad tre rätters middag avslutar första dagens aktiviteter.

Börja dag 2 med en guidad vandring på vackra Stenshuvud Nationalpark. Vi packar med kaffekorg till Er. Lunch dag 2 och eftermiddagskaffe samt något gott från köket avslutar Er vistelse hos oss.

Övernattning i enkelrum.

Kontakta oss gärna för ett prisförslag.

Lokalhyra/ dag

Festsalen, -30 personer, Pris 3000 kr
Festsalen, -45 personer, Pris 3500 kr

Konferensrummet är utrustat med OH, whitebord, blädderblock och anteckningsmaterial samt möjlighet till bredbandsuppkoppling. Trådlöst mikrofonsystem med bra ljudanläggning finns installerat i lokalen. Övriga önskemål om utrustning tillgodoser vi efter hand.

Färsk frukt, vatten och godis finns uppdukat under hela konferensvistelsen.

Samtliga priser är exklusive moms.