KONFERENS

Dags att samla gänget för en konferens på Österlen? Allé på Österlen erbjuder en inspirerande, avslappnad och skön miljö på landet. Vi har stor erfarenhet av att arrangera konferensevenemang och skräddarsyr i samråd med er ett passande program.

Vi möblerar i vår stora sal med hela nio meters takhöjd där ni sitter ljust och luftigt med plats för grupparbeten eller cirklar i samma rum. Vi tar emot stora och små grupper, för hela dagar eller mindre möten som kräver miljöombyte. På gården finns bra Wi-Fi och vi har teknisk utrustning med projektor och mikrofon. Vi har 13 trivsamma dubbelrum så ofta har ni som övernattande grupp hela stället för er själv.  

Vill man ha en teambuildande aktivitet så rekommenderar vi vår populära matlagningsaktivitet, men vi har många andra idéer och hjälper er gärna att planera nåt kul! För er som vill vara ute hela dagen kan vi ordna med utekonferens på gården. Kanske vill ni starta med frukost på stranden eller ta er lunch vid Naturum. Det finns även möjlighet att ta med sig fikakorgen och besöka någon av våra samarbetspartners för fler härliga upplevelser. Välkommen att kontakta oss för att boka en givande konferens på Österlen.

Konferens med övernattning

Konferens ett dygn

  • Ankomst till förmiddagsfika dag 1 och avresa efter frukost dag 2
  • Ankomst till middag dag 1 och avresa efter eftermiddagsfika dag 2

Från 2057 kr/person

Konferens lunch till lunch

  • Ankomst till lunch dag 1 och avresa efter lunch dag 2

Från 2295 kr/person

Konferens ett och ett halvt dygn

  • Ankomst till förmiddagsfika dag 1 och avresa efter eftermiddagsfika dag 2

Från 2552 kr/person

Dagskonferens

Halvdag

  • Förmiddagsfika och lunch alternativt lunch och eftermiddagsfika

Från 368 kr/person

Heldag

  • Förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika

Från 485 kr/person

Ni övernattar i enkelrum eller dubbelrum på Allés Gårdshotell med tretton rum. Behöver ni fler rum har vi bra samarbeten med närliggande hotell. 

Kontakta oss på gardshotell@alle.se för offert, upplägg och bokning.

Vatten, must, frukt och godis finns tillgängligt under hela er vistelse hos oss. Lokalhyra tillkommer. Samtliga priser är exklusive moms.

Rulla till toppen