Konferens

Konferens på Österlen? En konferens i en inspirerande och lugn miljö på landet som ger er en hel dag & eller kväll att minnas. Vi har stor erfarenhet av att arrangera både små och stora konferensevenemang och skräddarsyr ett passande program. Här på Allé på Österlen har vi tre konferensrum. Matcafét, eller som vi kallar det Elsas hörna, för det lilla sällskapet, upp till 8 personer. Lilla salen för sällskapet upp till 20 personer Stora salen med plats för 120 personer i biosittning. Vid behov av grupprum kan vi erbjuda balkongen samt Elsas hörna. Allt efter era önskemål!

Här på allé har vi en fantastisk utemiljö året om. Tänk att konferera i maj månad och ha rapsfälten som närmsta granne. Sommarhalvåret är svårslaget då trädgården står i full blom. En perfekt plats för eftermiddagskaffe och bensträckare. Det finns även möjlighet att ta med sig fikakorgen till Stenshuvud Nationalpark. Eller varför inte besöka omgivningarna kring Svinaberga där vi har flera samarbetspartners. Välkommen att kontakta oss för att boka en givande konferens på Österlen. Vår ambition, En lyckad konferens på era villkor.

Halvdagskonferens

Ankomst på förmiddagen med kaffe & delikata smörgåsar på hembakt bröd.
Lunch med sallad, bröd, vatten / lättöl. Kaffe och bakverk.
alternativt
Ankomst till lunch med sallad, hembakat bröd, vatten/lättöl & kaffe och bakverk
Eftermiddagskaffe med något gott från vårt kök.
Vatten, must, frukt och godis finns tillgängligt under hela vår vistelse hos oss.
Pris 395 kr/ person
Lokalhyra tillkommer
Samtliga priser är exklusive moms.


Heldagskonferens

Förmiddagskaffe med kaffe & delikata smörgåsar på hembakat bröd. Lunch med sallad, bröd, vatten/lättöl. Kaffe och bakverk.
Eftermiddagskaffe med något gott från vårt kök.
Vatten, must, frukt och godis finns tillgängligt under hela vår vistelse hos oss.
Pris 450 kr/ pers
Lokalhyra tillkommer
Samtliga priser är exklusive moms.


Heldagskonferens med övernattning

Boka vårt skräddarsydda konferenspaket, en härlig mix av Österlen.
Här får ni chansen att kombinera er konferens med teambuildande och rogivande aktiviteter.

Ankomst på förmiddagen till kaffe och delikata smörgåsar på hembakat bröd. Guidad vandring i vår lummiga arkitektritade trädgård som innehåller såväl praktfulla blomster som ätbara örter och sallader. Konferera i lugn och ro innan vi dukar upp till lunch med sallad, bröd, vatten/lättöl. Kaffe och bakverk efteråt. En välkomponerad tre rätters middag avslutar första dagens aktiviteter.

Börja dag 2 med en guidad vandring på vackra Stenshuvud Nationalpark. Vi packar med kaffekorg till er. Lunch dag 2 och eftermiddagskaffe samt något gott från köket avslutar er vistelse hos oss.

Övernatta i enkelrum eller dubbelrum på Allés Gårdshotell med 7 rum.
Behöver ni fler rum har vi bra samarbeten med närliggande hotell.
Kontakta oss på alle@alle.se för ett prisförslag, upplägg och bokning.