Det förväntade, kryddat med det oförväntade.

Restaurangen på Allé på Österlen serverar mat skapad med utgångspunkt i den lokala mattraditionen som vi förhöjer och förfinar. Vi har en ambition att sprida vår matglädje och att det ska kännas överraskande utan att upplevas för tillkrånglat. Vi värnar om mathantverket och har nära relationer till både odlare och uppfödare från trakten. Vi lagar all mat från grunden och tummar inte på kvalitén.

Ni sitter i någon av våra vackra matsalar, om vädret tillåter dukar vi gärna ute. Båda matsalarna är inredda i harmonisk färgskala och speglar den skånska naturen med vackra träslag, tyger i avstämda färger och luftig atmosfär – allt inramat av den vackra omgivningen som gör sig påmind genom de generösa fönstren.

Välkommen hit och känn er som hemma – hemma på Österlen.

Vi tar gärna hand om er – Vi håller öppet! Vi vill tacka alla som besökt oss i år, det är så roligt att få rå om er. Nu ser vi fram emot en fin vinter med många förväntansfulla, glad och mätta gäster! À la carte restaurangen håller stängt, vi tar dock emot större förbokade sällskap. Under hösten kommer vi arrangera olika middagsevents och helgpaket. Julen är snart här och såklart kommer vi erbjuda julbord och annat gott. För at hålla koll på vad som händer kika på våra arrangemang, vi uppdaterar och fyller ständigt på med information och erbjudanden. Varmt Välkomna!


Välkommen att kontakta oss för bokning av större sällskap.
Vi lyssnar gärna till era önskemål och ser det som en självklarhet att skapa menyn i dialog med er.
Förfrågningar mailas till alle@alle.seMENY

18-19 november firar vi årets Beaujolais Nouveau vin

Vi firar detta i dagarna två med God mat och Gott vin
Charkuterier, varmrätt och ett glas vin från 465 kr per person

Endast förbokade sällskap.
För bordsbokning maila oss på alle@alle.se

För den som vill bo över har vi dagarna till ära kanon priser på hotellet!

Fredagen 26 november startar årets julbord. För mer information se arrangemanget jul jul jul.