Catering

För oss är helheten viktig, därför hjälper vi gärna till med hela planeringen av ditt arrangemang. Med allt från meny, dukning och servering till tema och aktiviteter.
Vårt arbetsfält är hela Skåne och vi tar emot beställningar på sällskap av alla storlekar upp till 700 personer.

Catering kan beställas till alla dagar i veckan. Tänk på att vi behöver några dagar på oss – naturligtvis i förhållande till storleken på beställningen.
Ni väljer själva om ni vill hämta maten hos oss eller om ni vill att vi kommer ut med den till er och även står för serveringen.
Se säsongens menyer nedan och vårt urval av porslin som kan hyras.

Bufféer

Bufféerna är komponerade med omsorg och eftertanke, självklart jobbar vi med bra säsongsbetonade råvaror. Maten presenteras dekorativt upplagd på vita porslinsfat.
Det finns alltid möjlighet att göra ändringar i menyn. Ni kan lägga till, ta bort eller byta ut de rätter ni önskar för att få en meny som passar just ert speciella tillfälle.
Minimiantal på alla våra bufféer är 15 personer men mot en extra kostnad tar vi även emot bokningar på mindre antal.




Österlenbuffé

Matjeskräm på färskpotatis, laxrom och gräslök
Allés varmrökta Simrishamnstorsk med pocherat ägg, brynt smörmajonnäs och bakat äpple, Citronmarinerad kyckling från Raskarum med rostad morotspuré, marinerade rödbetor och körvelvinägrette
Spickeskinka med chips på Fyrtornsost
Mjukstekt oxrygg med balsamicobakad rödlök, äpple och pepparrotskräm
Tomat och ansjovis-tarte med persilja, färskpotatissallad med kapris och säsongens primörer, trädgårdssallad från Vik med rostade hasselnötter, Allés surdegsbröd med smör.
465 kr / person




Buffé med italienska smaker

Vit pizza med tallegio och rosmarin, Citronstekt kalvinnanlår med tomatsås, kapris och sardell, bakade kvisttomater med citron, olivolja och svartpeppar.
Kronärtskocka marinerad med vitlök och persilja
Lufttorkad skinka från Nibble gård och salami
Sallad på svamp och säsongens bönor med olivolja, citron, persilja och pinjenötter
Bakad fänkål med lagrad balsamico, grädde och pecorino
Kycklingroulad fylld med Karl-Johan svamp, samt sötmandelspesto
Spenat, 64 gradigt ägg, örtolja och parmesanchips
Toscansk brödsallad Panzanella med silverlök, oliver och torkade körsbärstomater alternativt potatissallad med örter, salladslök och kapris
Husets Focaccia med havssalt och olivolja
475 kr / person






Sommarbuffé

Citroninkokt lax med örtkräm och fläderblomsvinägrette, Sallad på sommarens bönor med hasselnötsvinägrette och ristat sidfläsk
Citrontimjan stekt fläskfilé med rabarber och romansallad, svartpepparmajonnäs samt hyvlad parmesan, Tomatsymfoni med ekfatslagrad fetaost, rostade rapsfrön och ramslöksolja, Charkuterier från trakten
Allés kryddiga köttbullar på vildsvin med bakad vitlök och yoghurtdressing
Trädgårdssallad med gulbeta, blekselleri, körvel, tagetes och rostade solroskärnor
Sommarens syltade grönsaker, Potpurri på meloner med trädgårdens mynta
Färskpotatissallad med rädisor, kapris och örter
Surdegsbröd med vispat smör
Pris 465 kr/ person



Porslinsuthyrning

Vi har mönstrat och enfärgat porslin av ett flertal märken och typer
t.ex. Figgjo och Villeroy & Bosch, utvalt för att passa alla sorters
dekoration och typ av fest. Välj mellan olika glastyper. Vi
tillhandahåller även linnedukar, ljusstakar, uppläggningsfat m.m.

Svinaberga – en buffé med höstens smaker

Confiterad grissida, med bakad röd spetskål, rotselleripuré, och äppelmos med ingefära
Bakad pumpa med lufttorkad skinka och parmesan
Sallad med skånska bönor, päron, ädelost och dressing
Kyckling med svamp, bakat äpple och salvia
Sensommarens rostade betor, palsternacka och morötter
Allés surdegsbröd på äpple och ett gott smör
325 kr / person