Fest

Det första du möts av när du kommer till Allé på Österlen är den brokiga allén med olika träd på rad. Vid alléns slut breder den vitputsade gården från 1834 ut sig mot det vackra landskapet.

Med stora fönster och en takhöjd på 9 meter är den rymliga festsalen både vacker och pampig. Rustika ekbjälkar i taket och en neutral färgskala bidrar till att skapa harmoni och stillsamhet. Textilier i linne och mjuka fårskinn mjukar upp och känns inbjudande. Vi dukar nästan uteslutande med linne i naturliga färger; vitt, grått, beige, stålblå, mossgrönt och rött. 

Till fest, bröllop och andra högtider dekorerar vi salen med blomsterarrangemang i harmoniska färgskalor. Tillsammans tar vi fram en meny baserad på lokala råvaror efter säsong.

I festsalen kan 120 personer fira födelsedag, bröllop, umgås eller ha konferens – allt är möjligt. Hela salen kan bokas för enskilda sällskap, stora som små.

kom och fira hos oss

Vi älskar fest! Det viktigaste för oss är att er fest blir just så som ni har tänkt. Därför är vi lyhörda och arrangerar er fest som ni önskar. Kontakta oss så berättar vi mer!

Rulla till toppen