Drinktilltugg
Anklevermousse med rostade hasselnötter på friterade potatischips
Färskrökt lax med pepparrotscrème på kavringscrisp
Österlensparris med brynt smör och hollandaise
Förrätter
Saltbakad gulbeta med rödbetskräm, smaksatt med getost
Serveras med äppelvinaigrette, rödbetsjuice, vattenkrasse samt en crudité och frösallad
Sotad pilgrimsmussla med palsternackspuré, brynt smör och äpple
Serveras med vinaigrette, bladsallad samt torkad grönkål
Varmrätter
Skinnstekt torsk med blomkålspuré, råstekt blomkål, bondbönor och ättikspicklad silverlök. Serveras med brynt smörskum och krispig potatis
Kryddbakad kalv med gräddkokt svartrot samt fröig morot. Serveras med krispig kalvbräss, örtbakad hasselbackspotatis samt dragonvelloute.
Kronhjortsstek med viltwallenbergare, mandelpotatispuré, skogssvamp, sidfläsk och brysselkål. Serveras med tranbärssky och lökrösti
Dessert
Flädermarinerade jordgubbar med äpple & citronsorbet, mandelkaka och rostad vit choklad
Trilogi på ostar med brödchips och utvalda lokala tillbehör
Tårta
Passionsfrukt och vit chokladmoussetårta med hallon
Vickning
Korv med bröd eller Janssons frestelse