Drinktilltugg

Anklevermousse med rostade hasselnötter på friterade potatischips
Färskrökt lax med pepparrotscrème på kavringscrisp
Österlensparris med brynt smör och hollandaise

Förrätter

Saltbakad gulbeta med rödbetskräm, smaksatt med getost
Serveras med äppelvinaigrette, rödbetsjuice, vattenkrasse samt en crudité och frösallad

Sotad pilgrimsmussla med palsternackspuré, brynt smör och äpple
Serveras med vinaigrette, bladsallad samt torkad grönkål

Varmrätter

Skinnstekt torsk med blomkålspuré, råstekt blomkål, bondbönor och ättikspicklad silverlök. Serveras med brynt smörskum och krispig potatis

Kryddbakad kalv med gräddkokt svartrot samt fröig morot. Serveras med krispig kalvbräss, örtbakad hasselbackspotatis samt dragonvelloute.

Kronhjortsstek med viltwallenbergare, mandelpotatispuré, skogssvamp, sidfläsk och brysselkål. Serveras med tranbärssky och lökrösti

Dessert

Flädermarinerade jordgubbar med äpple & citronsorbet, mandelkaka och rostad vit choklad

Trilogi på ostar med brödchips och utvalda lokala tillbehör

Tårta

Passionsfrukt och vit chokladmoussetårta med hallon

Vickning

Korv med bröd eller Janssons frestelse

Rulla till toppen